Dátum: 2024 május 29. (szerda) | Magdolna

hírek

KAPÁS BOGI LETT AZ UTE ANGYALA

Klub szakosztály 2023-12-11

Világbajnok, olimpiai bronzérmes úszónk saját kezűleg összeállított cipősdobozt adott le az UTE Hajrá, Lilák gyűjtőpontján. Kapás Boglárka szívesen jótékonykodik, így ő lett a klub részéről az idei jótékonysági akció arca.

Egyesületünk már évek óta működik együtt a cipősdoboz akciót szervező Baptista Szeretetszolgálattal, idén is saját gyűjtőpontot nyitottunk a Megyeri úti UTE-klubház portáján, ahol már gyűlnek az ajándékok. Az összállított csomagokat még egy hétig, egészen pontosan december 18-án estig várjuk.

A lila-fehér klub már harmadszor gyűjti a dobozokat az ország legnagyobb karácsonyi jótékénysági akciójában. Két éve hokicsapatunk kapitánya, Benk András adta arcát az akcióhoz, tavaly az olimpiai bajnok Tótka Sándor hívta fel a szurkolók figyelmét a jótékonykodásra, idén pedig legsikeresebb úszónk, Kapás Boglárka lett az UTE cipősdoboz nagykövete.

"Nagyon örültem annak, hogy idén erre felkért engem a klub, mert én is terveztem, hogy összeállítok egy cipősdobozt, úgyhogy így a két elképzelés könnyen találkozott. - mondta Kapás Boglárka. - Erre az évek óta kiválóan működő, rengeteg rászoruló gyereknek örömet szerző akcióra fontos felhívni a figyelmet, remélem, hogy sokan követik a példámat, állítanak össze dobozt, és elhozzák azt az UTE Megyer úti portájára."

A világbajnok úszónk gőzerővel készül az idei év utolsó nagy versenyére, a december 13-16. között bonyolított Győr Open viadalra, ahol olimpiai A-szintet szeretne úszni a klub színiben, de ennek ellenére időt szánt arra, hogy meglepetéseivel tegye szebbé egy rászoruló gyerek karácsonyát.

"Egy hat-nyolc éves kislánynak állítottam össze dobozt, és próbáltam olyan dolgokat keresni, amiknek én is örültem ennyi idősen. Többek között egy Barbie került bele, amit én is imádtam, de tettem bele színes ceruzákat is, van benne egy társasjáték is a Jégvarázs rajzaival, ami szerintem a kislányok nagy kedvence, és persze egy kis csokit is elrejtettem az ajándékok között."

A csomagba ezek mellett került egy dedikálókártya is Kapás Boglárkától. Az ajándékot versenyzőnk saját kezüleg csomagolta be, és adta le az UTE gyűjtőpontján, a Megyeri úti portán, ahol minden nap várjuk az ajándékokat reggel 8 és este 7 óra között. 

Tegyük együtt szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát!

#hajrálilák

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41