Dátum: 2024 július 25. (csütörtök) | Kristóf, Jakab

hírek

ISMÉT VÁRJUK A CIPŐSDOBOZOKAT!

Klub szakosztály 2023-12-05

 

November végén újra megnyitotta kapuit az UTE cipősdoboz-gyüjtőpontja a Megyeri úti klubházban. Az akció arca és jószolgálati nagykövete, Ördög Nóra műsorvezető szerint nagy szó, hogy az UTE az egyik legnagyobb múltú magyar sportegyesületként újra az akció mögé állt. Az ajándékokat december 18-ig várjuk hétfőtől-szombatig 8-19 óra között a klubház portáján. (1047 Budapest, Megyeri út 13.)

 

Ciposdoboz2023 (1)

 

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz-akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatják el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá. 

 

A fő gyűjtőpont, a Budapest belvárosában, a Városháza parkban álló központ december 18-ig várja az adományozókat, de addig lehet leadni ajándékokat az UTE Megyeri úti klubházának portáján is. 

 

unnamed (2)

 

"Nagyon büszkén mondom, hogy az Újpesti Torna Egylet már évek óta teljes mellszélességgel ott áll az akció mögött. - mondta Balogh Péter Dávid, a klub kommunikációs igazgatója. - Korábban csak a sportolóink, támogatóink által összeállított csomagokat gyűjtöttünk, de tavaly először hivatalos gyűjtőpontot is nyitottunk az UTE Megyeri úti klubházának portáján, ami elég jól működött ahhoz, hogy idén is megismételjük."

 

Klubunk gyűjtőpontja közvetlenül az utcáról nem közelíthető meg, így nincs annyira szem előtt. Azonban aki ismeri a járást, az már tudja, hogy a Megyeri út felől bárki besétálhat a sporttelepre, a klubház bejárata, és a Hajrá, Lilák! gyűjtőpont éppen a Szusza Ferenc stadion központi épületével szemben van.

 

unnamed (1)

 

"Tavaly közel 200 ajándékdobozt vittünk el a Baptista Szeretetszolgálat központjába, ahol nagy szeretettel fogadták az újpestiek ajándékait. Ezt a mennyiséget idén szeretnénk túlszárnyalni. Reméljük, hogy újra számíthatunk a lila-fehér klub közösségére, és a környéken lakó újpestiekre is." - tette hozzá a kommunikációs igazgató.

 

A cipősdoboz akció arca és jószolgálati nagykövete, Ördög Nóra tavaly személyes videóval buzdította az újpestieket a jótékonykodásra, és idén is üzent a klubnak és szimpatizánsainak.

 

"Fontos üzenete van annak, hogy az egyik legnagyobb múltú, legpatinásabb magyar sportklub a legnagyobb magyarországi karácsonyi segélyakciót segíti évek óta. - mondta az ute.hu-nak Ördög Nóra. - Szenzációs lenne, ha a klub és velük az egész város is gyűjtene, hogy közössen nagy örömöt szerezhessünk minél több rászorulónak."

 

A Hajrá, Lilák! UTE-gyűjtőponton a vasárnap kivételével minden nap 8-19 óra között várjuk a cipősdobozokat. A meglepetések összeállításánál figyelni kell néhány egyszerű dologra. Az ajándékok között nem lehetnek agresszivitásra késztető képek, játékok, konzervek, romlandó ételek és gyümölcsök, folyékony kozmetikumok, gyógyszerek és törékeny tárgyak sem. Az elkészült cipősdobozokat színes csomagolópapírral kell becsomagolni, lehetőleg külön a doboz tetejét és az alját, hogy könnyen nyitható és visszazárható legyen az elengedhetetlen biztonsági átnézések miatt. Nagyon fontos, hogy a dobozokra jól láthatóan kell felírni, hogy milyen korosztályú lánynak, illetve fiúnak szánják a meglepetés készítői az ajándékot.

 

Részletes információk a dobozolásról.

 

December 18-ig várjuk a rászorulóknak szánt ajándékokat, dobozolásra fel!

 

unnamed

 

#hajrálilák

 

Képek

Taekwondo farsang - 2019.03.01. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41