Dátum: 2024 május 29. (szerda) | Magdolna

hírek

ÜNNEPELJÜK MOZGÁSSAL!

Klub szakosztály 2023-04-25

Május 6-án, a magyar sport napja alkalmából lesz labdarúgó torna szülőknek, közönségjég a Szilágyi utcai új pályán, a budapesti atlétikai világbajnokság tiszteletére nyílt nap a szakosztálynál, de kipróbálható a röplabdázás, és a karate magyar bajnokság is ingyenesen látogatható az UTE szervezésében.

 

Mozgással ünnepli az egész ország az idei magyar sport napját, és ehhez a legpatinásabb magyar multisport egyesület, az UTE is minden támogatást megad az érdeklődőknek. Ezen a napon nemcsak az igazolt versenyzőké a pálya, az újpesti sportlétesítményekben bárki ingyen próbára teheti az ügyességét és a kitartását, vagy akár szurkolhat a lila-fehéreknek a karate magyar bajnokságon is.

 

Legismertebb szakosztályunk, a labdarúgó, ezúttal minitornát szervez a szülőknek a Bánka Kristóf Sportközpontban (Cérna-pálya), amelyre 4+1 fős csapatok jelentkezését várjuk 2023. 04. 28-ig.

 

Az eseményt 10 és 14 óra között rendezzük két kisműfüves pályán, a torna lebonyolítását a jelentkező csapatok létszámától függően alakítjuk ki. A futballtorna minden résztvevője UTE-s ajándékokat kap.

 

A Szilágyi utcai létesítményünkben több sportág közül is választhatnak a mozogni vágyók. Az idei budapesti atlétikai világbajnokság tiszteletére atlétika szakosztályunk nyílt napot szervez, amelyen a sportág minden szakágát, az ugró és dobószámokat is kipróbálhatják a jelentkezők az edzők segítségével 11-14 óra között.

 

A másik különlegesség, hogy a néhány hónappal ezelőtt megnyílt Szilágyi úti jégcsarnokot is megnyitjuk aznap délutánra az érdeklődők előtt, 12-17 óra között lesz "közönségjég", vagyis bárki korcsolyát húzhat, és kipróbálhatja az újpesti jégkorongozók és szinkronkorcsolyázók új otthonát.

 

A Szilágyi utcában emellett kipróbálható lesz a röplabda sportág is szakedzői segítséggel, a Megyeri úton pedig ezúttal a küzdősporté lesz a főszerep. Az egész hétvégén a régi jégcsarnokban zajló karate magyar bajnokságra május 6-án, szombaton szintén ingyenesen léphet be bárki a Magyar Sport Napja eseménysorozat alkalmából.

 

"Örömteli, hogy egyre több olyan esemény szervezésében veszünk részt, amely segít átadni a sportolás örömét Újpest lakóinak - mondta a szombaton megrendezett Tavaszi Sportpartin Tahon Róbert, az UTE jogi igazgatója. - A Sportparti egy nagy hagyományú kerületi rendezvény, a Magyar Sport Napja viszont egy olyan esemény, amelyet idén az egész ország mozgással ünnepel, ehhez szeretett volna a mi klubunk is csatlakozni. Bízom benne, hogy május 6-án kiváló idő lesz, és sokezer újpestit mozgathatunk meg a kollégáim segítégével."

 

Az eseményre nagy szeretettel várunk mindenkit!

 

#hajrálilák

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41