Dátum: 2024 július 25. (csütörtök) | Kristóf, Jakab

hírek

Szombaton tartotta évzáró és születésnapi ünnepségét klubunk

Klub szakosztály 2014-06-14

Szombaton délelőtt újra hangos volt a Megyeri út, hiszen ekkor tartotta klubunk a 2013/14-es szezon záróünnepségét, illetve megelőlegezte a hétfői, 129. születésnapi ünnepséget is.

A labdarúgó stadion és a jégcsarnok közötti részen összes szakosztályunk képviseltette magát, valamint a gulyásleves főző versenyen illetve a műfüves pályán tartott akadálypályán össze is mérte tudását.

Már reggel kilenc órakor elkezdődtek az előkészületeket, mindenki kijelölte a helyét, felállította a bográcsát és összegyűjtötte a szükséges hozzávalókat az ebédhez. Dél körül elkezdődött a műfüves pályán egy szakosztályonként tíz főből álló csapatverseny is, amit nagy fölénnyel a ökölvívók nyertek meg.

Utána az önkormányzat zsűrije elindult és leosztályozta az alkotásokat, majd Wintermantel Zsolt, Újpest Polgármestere és Őze István, az UTE Igazgatója kiosztotta a díjakat. A harmadik helyezett a röplabda, a második a jégkorong, az első pedig a birkózó szakosztály lett.

(A harmadik helyezett)

(A második helyezett)

(A győztes)

A díjátadó után minden résztvevő megkóstolhatta az elkészült ételeket, majd kb. délután három-négy óra magasságában mindenki összepakolt és elkezdte jól megérdemelt pihenését. Az eseményen készült további képeket ITT tudja megtekinteni!

EZÚTON SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI MINDEN SZAKOSZTÁLYNAK AZ EGÉSZ ÉVES MUNKÁJÁT! BÍZZUNK BENNE, HOGY A KÖVETKEZŐ ÉVBEN MÉG SIKERESEBBEN TUDJUK KÉPVISELNI A LILA-FEHÉR SZÍNEKET!

HAJRÁ ÚJPEST!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41