Dátum: 2023 október 2. (hétfő) | Petra

hírek

SZÜLŐK AKADÉMIÁJA - MINDENKINEK

Klub szakosztály 2023-05-10

Minden a klubunknál sportoló fiatal szüleit várjuk az UTE Labdarúgó Akadémia mentáltrénereinek jövő hétfői eseményére. Az est során szó lesz a sportolók családjait leginkább érintő kérdésekről; sikerekről, kudarcokról, szorongásról, és a támogató szülői magatartásról is, a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

A népszerű trénerpáros, dr. Kalamár Hajnalka és Kabarcz Zoltán, valamint lányuk, a szintén trénerként dolgozó Rebeka tart előadást 2023. május 15-én, este fél6-tól az UTE Szilágyi utcai Röplabda Csarnokában. Az UTE Labdarúgó Akadámia állandó mentáltrénerei ezúttal nemcsak a focisták szüleit várják, hanem minden olyan szülőt, szülőpárost, akiknek gyerekei a klubnál sportolnak.

 

A Szülők Akadémiája programsorozat létrehozói három témával készülnek, az eseményen megjelenő szülők dönthetik el, hogy a három közül melyiket tárgyalják meg részletesen a szakemberek vezetésével.

 

Választható témák:

  • A Nyerő Hármas koncepció: sportoló, edző, szülő
  • Sikerorintált és kudarckerülő magatartás
  • A teljesítményszorongás és támogató viselkedés

Helyszín: 1046 Budapest, Szilágyi utca 30. UTE Röplabda Csarnok.

 

Az eseményre jelentkezéseket a szabo.attila@ute.hu címre várjuk azoktól a szülőktől, akiknek gyermeke a labdarúgó szakosztályban sportol. Más szakosztályban sportoló gyerekek szülei a saját szakosztályvezetőjüknél tudnak az eseményre regisztrálni.  Kérjük a szülőket, hogy jelentkezésnél tüntessék fel nevüket, gyermekük nevét és korosztályát!

 

Jelentkezési határidő: 2023.05.12. - 18:00

 

#hajrálilák

Képek

UTE Kiállítás című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41