Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

ÖRDÖG NÓRÁVAL FOLYTAT KAMPÁNYT AZ UTE

Klub szakosztály 2022-12-07

A népszerű műsorvezető a Cipősdoboz-akció idei nagyköveteként a lila-fehér szurkolókat kérte arra, hogy adakozzanak a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtésén. Az Újpesti Torna Egylet (UTE) idén először hivatalos gyűjtőpontja lett a rászoruló gyerekeket célző jótékényosági akciónak.

Nora_UTE

Klubunk nem először működik együtt a Baptista Szeretetszolgálattal. A tavalyi cipősdoboz-akcióra az "Újpest-család" tagjai, vagyis a klub támogatói, sportolói és alkalmazottjai gyűjtötték a rászoruló gyerekenek szánt karácsonyi ajándékokkal teli dobozokat, az adományokat pedig hokicsapatunk kapitánya, Benk András adta át a szervezőknek.

 

"Idén az Újpest és a Baptisták együttműködése szintet lépett, és a közel két évtizedes Cipősdoboz-akció történetében először az UTE hivatalos gyűjtőpontot nyitott klubunk Megyeri úti székházában.  - mondta Balogh Péter Dávid, az UTE kommunikációs igazgatója. - Újpesten rajtunk kívül csak egyetlen gyűjtőpont működik, így bízom benne, hogy sok doboz fut be hozzánk, és ezzel segítjük az adakozók dolgát. Ezúttal is számítunk a lila-fehér szimpatizánsok és a klub közösségének segítő szándékára."

 

315584768_10160236087026838_5715817533195820224_n

 

A dobozokat a Megyeri út 13-ban, az UTE-portáján lehet átadni hétfőtől szombatig, reggel 8 és este 7 óra között egészen december 17-ig. 

 

"Szuper lenne, ha a negyedik kerületből, az újpesti szurkolók közül  minél többen jönnétek, és ajándékoznátok. - mondta a lila-fehér drukkereknek szánt üzenetében Ördög Nóra az UTE TV youtube-csatornán. - A korábbi években is válogatott sportolók, olimpikonok csatlakoztak ehhez az akcióhoz, ez idén is így lesz."

 

A kiváló újpesti sportolók közül tavaly a jégkorongozók és a röplabdázóink gyűjtöttük a legaktívabban a dobozokat, idén csatlakozott a kezdeményezéshez az UTE olimpiai bajnoka, Tótka Sándor kajakos is. 

 

IMG_4719

 

"Eddig is szívesen álltam a jótékonysági akciók mögé, de amióta nekem is van gyermekem, azóta természetesen mégjobban megérint a rászoruló gyerekek ügye, ezért a családommal mi is fogunk dobozolni" - mondta Tótka Sándor. 

 

Ördög Nóra üzenete a szurkolóknak!

 

Ördög Nora, UTE

 

fotó: Nánási Pál

 

Képek

Challenge day 2019 című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41