Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Martinek Richárd és Ötvös Patrik Újpest legeredményesebb diáksportolói közé tartoznak

Klub szakosztály 2014-07-04

Mint arról már korábban beszámoltunk, az idei tanév végén megválasztották Újpest legeredményesebb diáksportolóit, akik kiváló iskolai és sportolói teljesítményét Újpest saját alapítású díjával ismerték el. A díjakat Wintermantel Zsolt polgármester úr adta át a városháza dísztermében. Az öt kitüntetett közül ketten klubbunk sportolói. Az Újpesti Napló legfrisebb számában bemutatták a kitüntetett diáksportolókat.

Klubunk díjazottjai: Martinek Richárd és Ötvös Patrik.

Martinek Richárd atléta, az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola 8.b osztályos tanulója. Richárd a 8.b osztály energikus, jó értelemben vett vezető személyisége, aki a sportban elkötelezett és példaértékűen viszi tovább iskolája jó hírét. Tanulmányait magas szinten, kiválóan teljesítette. A sportban elért eredményei: a nemzetközi versenyek közül a városok közötti válogatott viadal VII. hely 2013-ban, illetve aranyérem az Országos Serdülő Bajnokság összetett négypróbáján.

Ötvös Patrik judózó, az Újpesti Bene Ferenc Általános Iskola 5.a osztályos tanulója. Patrik judós és atlétikai sportsikerei mellett jó tanulmányi eredményével és példaértékű magaviseletével is kitűnik társai közül. Nemzetközi eredményei közül kiemelkedő, hogy 2011-ben és 2012-ben Pozsonyban az első helyen végzett, míg idén Zágrábban második helyen végzett a judósok között. Országos szinten 2012-ben megnyerte az országos bajnokságot és a rá következő két évben pedig a Magyar Kupát.

(Forrás: Újpesti Napló)

GRATULÁLUNK FIÚK! További sportsikereket kívánunk!

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41