Dátum: 2024 május 29. (szerda) | Magdolna

hírek

Lila-fehér színekben a gyereksziget!!

Klub szakosztály 2013-07-01
 Sikeres hétvégét zárt Újpest a Generali Gyerek Sziget programjában, a város több oldaláról is bemutatkozott és meglepetésvendégeket csábított a népszerű rendezvényre. A látogatók örömmel töltötték szabadidejüket a Tarzan Park sátránál. Vasárnap este bezárta kapuit a rendezvény, Újpest is „visszatért” a Duna túloldalára.

 Címkék: 
Sportos Újpest

Játék és sport

Az Óbudai-sziget közkedvelt ingyenes családi rendezvényén a látogatók megtapasztalhatták  a híres Sportos Újpest! összefogást, amelynek eredményeként a város nyerte nemrégiben a 70 ezres lélekszám feletti kategóriában a Kihívás Napját. 

Volt számos ügyességi és labdajáték, valamint „agytorna”, ezúttal a Sportos Újpest Totóval. A feladatokat jól teljesítők ajándéktárgyakra beváltható pontokat kaptak. Mindazok a 3-18 év közöttiek, akik teljesítették a sportos állomásokat, ingyenes belépőt vehettek át a Tábor utcai Tarzan Parkba.

Lila-fehér színekben

Miként beszámoltunk róla tegnap a weboldal olvasóinak, szombaton a Meteor Dance fellépésében akrobatikus rock and rollt, majd a Limes Szabadidős SE tolmácsolásában pedig ritmikus gimnasztikát láthatott az egyre népesebb számú közönség.  Utánuk az UTE szakosztályai mutatkoztak be a nézőknek, köztük a taekwondo és a birkózó szakosztály. A színpadon tiszteletét tette Nagy László, Mexikó olimpiai bajnok labdarúgója és – stílusosan Újpest mezben –a lila-fehérek két közismert játékosa, Vermes Krisztián csapatkapitány és helyettese, Balajcza Szabolcs is. A labdarúgók igen népszerűnek bizonyultak, számos látogató autogramot kért és kapott tőlük a Tarzan Park sátrában.  

Legendás asztaliteniszező

A Generali Gyerek Szigeten vasárnap délután Gergely Gábor asztaliteniszező világbajnok, az ÚKTV és az Újpesti Napló újságíró munkatársa volt a sportos program vendége, aki örömmel avatta be a gyerekeket a fortélyokba. 

- Bár fújt a szél, igyekeztem néhány fogást megmutatni a gyerekeknek - mondta. Volt, aki aláírást kért tőlem, aki pedig ügyes volt, sok pontot gyűjthetett össze a pontgyűjtő lapjára.

Képek

Atlétikáink őszi edzőtáborokban című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41