Dátum: 2024 július 25. (csütörtök) | Kristóf, Jakab

hírek

Knoch Viktor a Szocsi Téli Olimpián

Klub szakosztály 2014-02-12

Sajnos nem sikerült túl jól a bemutatkozása Knoch Viktornak a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyének selejtezőjén. Sportolónk a második futamban korcsolyázott, s bár a táv feléig az élmezőnyben haladt, a hajrára elfáradt, nem tudta tartani a lépést az élen haladókkal, s az utolsó körben, az ötödik helyen haladva elesett, így be sem fejezte a futamot. A továbbjutáshoz az első háromba kellett volna kerülnie.

"Nem akarom szépíteni a dolgot, mert nagyon elrontottam" - értékelt velősen Knoch Viktor, aki nyolc éve ötödik lett ezen a távon. - "Ettől függetlenül nagyon nehéz futamba kerültem, három ázsiai riválissal és Annal. Van még versenyszámom, innentől azokra koncentrálok."

Viktor legközelebb február 13-án, csütörtökön a férfi 1000 méteres rövidpályás gyorskorcsolya előfutamában lép jégre. Az M1-en 11 órától élőben lehet követni az eseményeket.

Sok sikert kívánunk Viktor!

FRISSÍTVE!!!

Sportolók a második helyen ért célba a futamban, így kvalifikálta magát negyeddöntőbe. Sajnos a következőben már nem volt ennyir sikeres, hiszen az ötödik, utolsó helyen végzett, így összesítésben a 18. helyen végzett. Liu Shaolin Sándor a 16. lett.

FRISSÍTVE!!!

Kedden, február 18-án a férfi 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya küzdelmeiben láthatjuk legközelebb a jégen Viktort, aki a hatodik futamban lép pályára. Az M1-en 12:25-től lehet követni az eseményeket.

FRISSÍTVE!!!

SIKERÜLT A TOVÁBBJUTÁS!

Viktor a férfi 500 méteres rövidpályás gyorskorcsolya hatodik futamában a második helyen ért célba, így kvalifikálta magát a pénteki negyeddöntőbe.

„Nem volt rossz a sorsolás, és kicsit jobban kaptam el a rajtot, mint amire számítottam. Utána elég komoly lökdösődés alakult ki, ami miatt igencsak lemaradtam az élen korizó kínaitól. Talán a legrosszabb idővel mentem tovább, ami alaposan megnehezíti a dolgomat a negyeddöntőben, ugyanis csak a négyes pályáról rajtolhatok, és ez 500 méteren jelentős hátrány” – nyilatkozta Knoch a mob.hu-nak.

Ma, pénteken délután újra szurkolhatunk Knoch Viktorért, hiszen kinti idő szerint 20:30, magyar idő szerint 17:30 órától rendezik a rövid pályás gyorskorcsolya 500 méteres negyeddöntőjét.

Előreláthatólag a Duna TV-n 18:00 órakor kezdődő élő adásban megtekinthető lesz Viktor futama.

SOK SIKERT KÍVÁNUNK SPORTOLÓNKNAK!

Képek

Sportnap az atlétáknál című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41