Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

KALANDOS, SPORTOS NYÁRI NAPKÖZI

Klub szakosztály 2020-06-01

2020. június 29-től, 2020. augusztus 14-ig, hét héten kersztül tart az idei nyári napközis tábor, Újpest Önkormányzata és az UTE együttműködésében.

(a programok tájékoztató jellegűek, az időjárás és egyéb külső tényezők esetén változhatnak)

Az idei nyári napközis tábor elnevezésében "kalandos és sportos". A tábor gazdái olyan nyári élményeket szeretnének nyújtani a részvevőknek, melyre felnőtt korukban is örömmel emlékeznek vissza. Ennek szellemében a szervezők rendkívül sokrétű programmal kívánják a gyermekek figyelmét hétről-hétre elragadni. A programok között természetesen ott a strand, a Tarzan Park, vagy épp a néhány éve átadott négyévszakos sípálya, de természetesen kultúrális és művészeti-kézműves programok is helyet kapnak a hétköznapokban.

És mivel az Újpesti Torna Egylet a főszervező, így nem maradhatnak el a sportprogramok sem. Ennek során a részt vevő gyerekek megismerkedhetnek 18 különböző sporttal az UTE szakosztályainak edzői, és sportolói segítségével. A labdarúgástól a röplabdáig, a karatétól a judon át a vívásig, atlétika és szertorna, birkózás és sportlövészet tematikusan és játékosan helyet kap a tábor programjában. 

Természetesen a járványügyi helyzet fokozott figyelmet igényel a higiénia, a tisztaság terén is. Az UTE létesítményei méretüknél fogva alkalmasak arra, hogy nagylétszámú gyermeket biztonságosan befogadhassanak, hiszen a Megyeri úton, a Szilágyi úton és a Fiumei úton is tudja fogadni a gyermekeket. Összességében így több ezer m2 csarnok, és több mint 10 hektár szabad terület áll rendelkezésre. Ezeket a területeket az UTE fokozottan fertőtleníti, tartja tisztán a résztvevők biztonsága érdekében.

A táborban a gyermekek csoportokra lesznek sorolva, minden csoport mellé két pedagógus lesz beosztva, aki egész nap, a tábor teljes ideje alatt a résztvevők mellet lesznek. A napközis táborban az Önkormányzat napi hátomszori étkezést biztosít.

Az ÚKTV nyári táborról készített tájékoztatója megtekinthető itt: https://ujpestmedia.hu/uktv-korkep-lesznek-onkormanyzati-taborok-ujpesten/

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRNAK A SZERVEZŐK!

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41