Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

FOLYTATÓDNAK A FELÚJÍTÁSOK A MEGYERI ÚTON

Klub szakosztály 2020-05-06

Az ökölvívó, judo és birkózó termeket már birtokba tudták venni sportolóink a felújítások után, valamint az iroda munkatársai is megújult helyszínen végezhetik el feladataikat. A munka azonban nem állt meg. Jelenleg is zajlanak a környezetrendezési munkálatok, melynek során megújul a Szusza Ferenc és Bene Ferenc szobor környezete, valamint új parkolók is kialakításra kerülnek, hogy megkönnyítsék az edzésekre, sporteseményekre látogatók parkolási körülményeit.

A munkák egy átfogó fejlesztési stratégia részét képezik, melyben egy, az eddiginél nagyobb sport és szabadidősport központ valósulhat meg, melynek megközelíthetősége, látogatási komfortja is javul. A cél elérése érdekében (már korábban) megvásárolta a Magyar Állam a Szusza Ferenc Stadion mellett lévő volt Vágóhíd területét. A területen a tervezési munkák befejezéshez közelednek, az UTE jogerős építési engedélyek birtokában van.

Hosszan tartó eredményes tárgyalások után - Az átfogó cél megvalósítása érdekében - az UTE-nak sikerült megvásárolnia a Tungsram-tól a Megyeri út 9 alatti ingatlant, ahol a bontási munkálatok jelenleg is zajlanak. Az így keletkező lényegesen nagyobb terület, mely a Megyeri út 9-től az Irányi Dániel utcáig tart, lehetőséget ad a Szusza Ferenc Stadion és az egész sportkomplexum jobb megközelítésére, valamint új sportcélú beruházások megvalósítására.

(A piros vonalak nem teljes pontossággal mutatják meg a helyrajzi számok által meghatározott területeket, csak szemléltetésre szolgálnak)

#hajrálilák

Képek

2019.1.11 Hokiklub - UTE című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41