Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

FELAJÁNLÁS AZ UKRAJNAI VÁLSÁG ÁLDOZATAINAK

Klub szakosztály 2022-03-08

Az Újpest Torna Egylet vezetősége úgy döntött, hogy a soron következő jégkorong és röplapda mérkőzések teljes jegybevételét a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül az ukrajnai válság áldozatainak megsegítésére ajánlja fel. Az Erste Ligában szereplő férfi jégkorongozóink március 9-én, szerdán sorsdöntő meccset játszanak a Debrecen ellen.

Csapatainknak a rájátszásban, vagyis a bajnokságok egyenes kieséses szakaszában máskor is nagy szüksége van a szurkolásra, de azok, akik a soron következő hazai mérkőzésekre kilátogatnak, ezúttal nemcsak az UTE-nak segíthetnek. 

"A klub úgy döntött, hogy a március 9-i jégkorong és a március 21-én esedékes női röplabdameccseink teljes bevételét jótékony célra ajánljuk fel, hogy ezzel segítsük az ukrán válság menekültjeit, valamint Kárpátalja magyarságát a kialakult humanitárius helyzetben. - mondta Őze István, az UTE klubigazgatója. - Arra szeretnék kérni minden újpesti érzelmű szimpatizánst, hogy az említett két mérkőzésre mindenképpen váltsanak jegyet, mert ezúttal nemcsak a csapatainknak segíthetnek a buzdítással, hanem jót is tehetnek a rászorulókkal."

Az UTE jégkorongozói március 9-én, szerdán 18.30-tól az Erste Liga negyeddöntő ötödik mérkőzésén lépnek jégre a Debrecen ellen, és mindenképpen győzniük kell ahhoz, hogy maradjon esélyük a továbbjutásra. A mérkőzésre jegyeket kizárólag online lehet vásárolni az Eventim felületén. 

A negyeddöntőknél jár a női röplabda élvonal is, a lányok március 18-án kezdenek a Szent Benedek Röpldabda Akadémia ellen. A párharc első hazai mérkőzését a Szilágyi utcában március 21-én, 18.00-tól rendezzük. A meccsre jegyeket venni a helyszínen, az UTE Röplabda Csarnokában lehet. 

Várunk mindenkit a hazai mérkőzésekre, fogjunk össze a fontos ügy érdekében!

fotó: MTI

#HAJRÁLILÁK

 

Képek

2019.1.13 UTE - Csíkszereda című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41