Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

ELINDULT AZ ONLINE TAGDÍJ NYILVÁNTARTÓNK

Klub szakosztály 2021-04-19

Tisztelt Szülők, Kedves Sportolóink!

2021. január 1-től minden gazdálkodó szervezetnek számlát kell kiállítania, a magánszemélyek részére is, a nyújtott szolgáltatásokról.

Azért, hogy ennek a szabálynak eleget tehessünk, létrehoztunk egy tagdíj nyilvántartó és számlázó rendszert, amit az előírásoknak megfelelően a klub január 1-től használni fog.

A rendszerben az UTE minden tagjának regisztrálnia kell, az alkalmazást az egyesület honlapjáról (www.ute.hu) lehet elérni (vagy közvetlenül a tagdij.ute.hu címen). A "Tagdíj" link a honlap tetején, a felső menüsorban, közvetlenül az egyesület neve mellett található.

A regisztrációhoz segítséget nyújt az alkalmazás címsorában elérhető bemutató videó, amelyet a „Hogyan működik” hivatkozásra kattintva lehet elindítani.

Kiskorúak esetében először a szülőnek kell regisztrálniuk, megadva azokat a bankszámlaszámokat, amelyekről a későbbiekben az utalásokat teljesíteni fogja. Erre azért van szükség, mert a rendszer elsődlegesen a bankszámláról tudja azonosítani a befizetőket.

A szülő regisztrálása után kell a sportoló gyereket, illetve gyerekeket regisztrálni, kiválasztva a szakosztályt, illetve ahol van ilyen, a korcsoportot is. Több gyermek esetén egyszerre kell elvégezni a regisztrációt, egymás után felvinni az adatokat akkor is, ha a testvérek más-más szakosztályban sportolnak. Erre azért van szükség, mert így tudja érvényesíteni a rendszer a testvérkedvezményt, amely egységes az egész egyesületben, és független attól, hogy a gyerekek melyik szakosztályban sportolnak.

A regisztráció után a felhasználók visszaigazoló e-mail kapnak, amely rögzíti a regisztráció tényét.

Ha az érintett szakosztály áttekintette a regisztrált adatokat, elfogadja a regisztrációt. A felhasználók erről is értesítést kapnak. Ezután minden hónap elején díjbekérőt küldünk a fizetendő összegről, majd a tagdíj átutalása után a számlát is e-mailben küldjük meg.

Miután a rendszernek január 1-én indulni kell, kérünk mindenkit, hogy a regisztrációt minél hamarabb végezze el!

Előre is köszönjük az együttműködést!

Újpesti Torna Egylet

 

 

 

Képek

Övvizsga 2019.február 11-én című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41