Dátum: 2024 június 16. (vasárnap) | Jusztin

hírek

A jövőnek építünk a jelenben

Klub szakosztály 2013-08-12

Újpest Önkormányzata és az Újpesti Torna Egylet 2010-ben rögzítette azt, hogy együttműködésében kívánják az Újpesten található sportlétesítményeket felújítani, illetve újakat építeni.Teszik ezt annak érdekében, hogy gyermekeink egészségesebb felnőttek legyenek, illetve a legtehetségesebbek a jövő olimpiai bajnokai, és a dicső múlthoz méltó futball ikonjai lehessenek.

Ennek az együttműködési szándéknak mostmár látszanak az első jelei, hiszen a közelmúltban átadtuk a Berda utcában az UTE utánpótlás kollégiumát, ahol a legtehetségesebb vidéki sportolók minőségi szállást és hozzá kapcsolódó tanítói felügyeletet kapnak.

A Szilágyi úton javában zajlanak az épületenergetikai fejlesztések, hogy a sportolók kulturált körülmények között sportolhassanak a jövőben. Az átadás ősszel várható.

Ezen kívül a Fiumei úton és a Tábor utcában is műfüves futball pályákat építünk, hogy az utánpótlásunk felvehesse a versenyt más vidéki akadémiákkal, illetve hogy a legtehetségesebbek egyszer a nagycsapatban öregbítsék a legrégebbi magyar klub hírnevét.

Mindezekre a fejlesztésekre az Újpesti Torna Egylet saját erőből nem lenne képes. A fejlesztések megvalósításában oroszlánrészt vállalt Újpest Önkormányzata aki mind anyagilag, mind erkölcsileg az UTE legnagyobb támogatójává vált az elmúlt időszakban.

Képek

Sportnap az atlétáknál című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41