Dátum: 2020 február 25. (kedd) | Géza

hírek

Őze István klubigazgató köszönetnyilvánítása

Klub szakosztály 2019-09-26 Megtekintések száma: 259

Kedves UTE-s Barátaim!

Mint a napokban olvashattátok, a Sportegyesületek Országos Szövetsége díjazta az elmúlt 30 év sporteredményeit és ennek alapján a második legeredményesebb sportegyesület az UTE lett. Ugyanezen a díjazáson a klubvezetőként végzett tevékenységemért külön elismerésben részesültem.

Hatalmas megtiszteltetés volt számomra átvenni ezeket a díjakat. Őszintén örülök annak, hogy Egyesületünk, immár ennyi éven át, eredményes és meghatározó bázisa a magyar sportéletnek. Szeretnék most osztozni veletek ebben az örömben, egyben köszönetet mondani két olyan elismerésért, ami a közös siker gyümölcse.

Büszke vagyok rá, hogy a nálunk sportoló klasszisok a legtöbb esetben nem csak sportolóként, hanem magánemberként is példaként szolgálnak a felnövekvő generációk számára. Köszönöm nektek élsportolóink ezt a díjat! Remek érzés, hogy miközben egy egész nemzet büszke rátok, a szívetekben van egy kis „lila” csücsök.

Tudjuk, hogy olimpiai- és világbajnok nem lehet minden nálunk sportoló gyerekből, ám hisszük és valljuk, hogy a sport jellemformáló ereje meghatározó.  A közösségben megtanult viselkedésformák, az egymás iránt érzett felelősségtudat, a kitartás, a becsületesség és a barátságok tovább kísérnek a sportpályafutás után is, függetlenül attól, hogy hová sodor minket az élet. Éppen ezért köszönöm nektek gyerekek, edzők és szülők ezt a díjat! Ha valaki, hát ti nap, mint nap a bőrötökön tapasztaljátok, hogy mi az a csapatjáték. A gyerekeket edzésre hordani, ott felkelteni az érdeklődésüket, átadni a tudást és suli után is tovább koncentrálni mindent beleadva – ezt csak szerelemből lehet.

Remek érzés, hogy évről évre szépülünk, épülünk és apró lépésekkel ugyan, de igyekszünk megteremteni az edzésekhez szükséges kellemes és profi környezetet, mind a gyerekek, mind a szülők számára. Külön büszkeség, hogy az UTE falait átlépve, az újpesti gyerekek sportéletét is előre tudjuk mozdítani, olyan fiataloknak is lehetőséget adva ezzel a sportolásra, akik egyébként nem jutnak le az edzésekre. Ehhez sokszor a saját forrásaink kevésnek bizonyulnak, ám abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy most megköszönhetem Újpest Önkormányzatának is ezt a díjat, hiszen az ott dolgozó döntéshozóknak is szívügye a sport.

Ezek a létesítmények illetve a felújítások azonban hamar az enyészetbe vesznének, ha nem lennének remek és lelkiismeretes kollégáim, akik nap, mint nap felveszik a munkát és sokszor erejükön felül is húzzák a „lila szekeret”. Köszönöm nektek titkársági dolgozók, szakosztályvezetők, szertárosok és pályamunkások, karbantartók és portások ezt a díjat! Ti vagytok az a biztos bázis, ami nélkül el sem indulna a nap!

Köszönöm nektek szurkolók ezt a díjat! Köszönöm, hogy generációról generációra tovább adjátok szüleitek lelkesedését, rajongását és elhivatottságát. Köszönöm, hogy megtanítjátok a gyerekeknek, hogy jó valahova tartozni és, hogy motorként segítetek menetelni az úton. Sokszor a ti bíztatásotok lendíti tovább csapatainkat, sportolóinkat a hullámvölgyeken.

Köszönöm mindenkinek a közös sikert!

Hajrá UTE! Hajrá Lilák!

Őze István

klubigazgató

 

 

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41