Dátum: 2019 május 24. (péntek) | Eszter, Eliza

hírek

Megkezdődött a kiscsarnok építése is!

Klub szakosztály 2019-03-11 Megtekintések száma: 1661

Többfunkciós röplabdacsarnok, jég és curling csarnok, új edzőcsarnok, atlétikapálya felújítás, futófolyosó hosszabbítás, strandröplabda pályák, teniszpályák, pihenőterek, zöldterületek, parkolók ...

Mint arról már korábban beszámoltunk, rövidesen befejeződik a Szilágyi-Tábor utcai sporttelepen egy új többfunkciós sportcsarnok építése. A csarnok a jövőben helyet biztosít az UTE Röplabda Szakosztályának, illetve más labdajátékoknak is, de alkalmas lesz egyéb rendezvények, sportversenyek lebonyolítására is.

(Az új többfunkciós sporcsarnok rövidesen átadásra kerül)

A fejlesztések azonban itt nem álltak meg. A Magyar Állam, Újpest Önkormányzata és az UTE együttműködésében a közelmúltban elkezdődött egy új jégcsarnok építése is, mely a jelentősre duzzadt jégkorong utánpótlás jégidejét hivatott biztosítani, illetve a figyelemre méltó nemzetközi sikereket felmutató curling szakosztálynak is helyet biztosít.

(A jégcsarnok építése megkezdődött)

Mint azt Dr. Tahon Róbert a fejlesztések előkészítésének koordinátora elmondta, további fejlesztések is megvalósulnak a közeli jövőben a területen. A jégcsarnok építése mellett, vele közel egy időben, elkezdődtek egy új edzőcsarnok un. kiscsarnok kivitelezési munkálatai is, mely az UTE szakosztályainak edzésigényét kívánja kielégíteni a legmagasabb szakmai színvonalon. A beruházás fő célja, hogy mind az élversenyzők, mind pedig a tömegsportot űzők XXI. századi körülmények között sportolhassanak, őrizhessék meg az egészségüket.  

(A Szilágyi-Tábor utcai kicsarnok tervezett helyszíne és a csarnok látványterve) 

 

(Dr. Tahon Róbert az előkészítési munkák koordinátora)

A fejlesztések és felújítások ezután egy teljesen új öltöző blokk építésével folytatódnak a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködésben, majd az atlétika pálya következik, ahol a Magyar Atlétikai Szövetséggel együttműködve megújul az atlétika pálya, a futó, ugró és dobó atléták területe, mindeközben a futófolyosó is meghosszabbodik. A munkálatok lezárásaként a strandröplabda pályák, teniszpályák, szabadtéri pihenőhelyek valamint a  területen belül jelentős számban parkolók lesznek kialakítva.

 (Zajlik az építési munka a Szilágyi utcában)

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41