Dátum: 2019 február 21. (csütörtök) | Eleonóra

hírek

Két kiváló szakemberünket is díjazták az elmúlt időszakban!

Klub szakosztály 2018-06-25 Megtekintések száma: 702

Az, hogy az Újpesti Torna Egylet egy nagy család, szinte minden nagyobb sporteseményen bebizonyosodik, ahol klubunk versenyzői indulnak, hiszen a fiatalok egyre jobban felzárkóznak a tapasztaltabb versenyzőink mögé, így kivívva az elismerésüket és a tiszteletüket.

Most viszont két olyan sportembert ismertek el egy-egy díjjal, akik inkább a „háttérből” irányítják a szakosztályuk mindennapjait.

Elsőkét Judo Szakosztályunk vezetője, Petrányi Imre részesült az MJSZ elnöksége által odaítélt a „Magyar Judoért” arany fokozat kitüntetésben.

Másodjára, de természetesen nem utolsósorban felnőtt jégkorong csapatunk másodedzőjét, Baróti Zsoltot is megjutalmazták az eddigi „munkája” elismeréseképpen, így Zsolt kislánya büszkén vehetett át apukája „Sándor István Újpest Gyermekei Díját” az újpesti Polgármesteri Hivatalban.

Zsolt bár nem tudott ott lenni a díjátadón, boldogan nyilatkozott honlapunknak: „Mindenki tudja rólam, hogy szívem-vérem lila-fehér, hiszen huszonegy éve, 2007 óta dolgozom a Megyeri úton. Ezen idő alatt nagyon sok tehetséges fiatal jégkorongozó, és más sportág képviselője fordult meg a kezeim között. Soha nem úgy gondolok vagy gondoltam erre, mit egy munkára, hiszen nekem ez az életem, erre tettem fel mindent. Eddig is azon dolgoztam, hogy azt a lelkesedést és játékstílust át tudjam adni játékosoknak, amit anno én is kaptam az edzőimtől. Bízom benne, hogy ezeket a tanácsokat megfogadva mindenki el fogja érni a célját az életben. Ha már ennyit tudtam segíteni valakinek, akkor megérte belekezdeni. Ha kell, tűzbe megyek a csapatért, és azt szeretném, hogy ezt ők is tegyék meg egymásért. Igyekszem mindenkivel őszinte és egyenes lenni, és ezt is várom el a másiktól, mert úgy gondolom, csak így lehetünk sikeresek az „életben”. Köszönöm mindenkinek, aki hozzásegített ehhez a díjhoz, mert ez nem csak az én érdemem, ezt közösen értük el. Köszönöm a családomnak, a feleségemnek, a gyermekeimnek, a szüleimnek, hogy mindenben támogatnak, a szurkolóknak és a szülőknek, hogy kikérik a tanácsomat, és meg is fogadják azt. Bízom benne, hogy még sokáig tudom folytatni ezt az utat …. veletek együtt. HAJRÁ LILÁK!

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41