Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Idén is 11 kategóriában lehet szavazni az M4 Sport – Az Év Sportolója szavazáson!

Klub szakosztály 2019-01-08
Miután Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke az M4 Sport élő adásában ismertette a 10-es listákat, megkezdődött az internetes szavazás 2018 legjobb  sportolóira. Az MSÚSZ-tagok 61. alkalommal voksolhatnak.
 galalogo_2018
 
Az idén is 11 kategóriában lehet szavazni. Szövetségünk elnöksége minden kategóriában 10-es jelöltlistát  állított össze. A nevek ábécérendben találhatók, kérjük, hogy a szavazólapot legkésőbb 2019. január 31-én, csütörtök éjfélig töltse ki, s küldje el.
A 10-es listák itt találhatók a jelöltek bemutatásával.
A fogyatékos sportolók, csapatok, a fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzők 10-es listáját a Magyar Paralimpiai Bizottság állította össze. A jelöltek névsora és bemutatása ábécérendben itt  olvasható.
 
Az Év góljára az M4 Sport honlapján hamarosan voksolhatnak majd a szurkolók. Az MLSZ Életműdíjasát a labdarúgó-szövetség elnöksége, az MSÚSZ-MOB Életműdíjast pedig a két szervezet választja meg.
 
Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2018 gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében február 14-én, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége. A díjátadón tagjaink közül  azok jogosultak részt venni, akik szavaztak az év legjobbjaira, továbbá teljesítették az MSÚSZ alapszabályában rögzített többi feltételt,valamint január 14-ig jelzik részvételi szándékukat a gala@sportujsagirok.hu email-címen.
 
Az alapszabályban jelzett részvételi jogosultság nem egyenlő a sajtóakkreditációval, amelyre csak kis számú, az eseményről valóban tudósító kollégának lesz lehetősége. A februárban esedékes  sajtóakkreditációs folyamatot Szerencsi Éva sajtófőnök felügyeli.
Az esemény beharangozó sajtótájékoztatója február 4-én, hétfőn 11 órakor lesz a Nemzeti Színházban, amelyen a sorrend megjelölése nélkül ismertetjük, hogy az egyes kategóriákban kik kerültek az első három közé.
 
(forrás: sportujsagirok.hu)

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41