Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Az UTE közgyűlésének sajtóközleménye

Klub szakosztály 2019-05-30

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Az Újpesti Torna Egylet közgyűlése, mint az egyesület legfőbb döntéshozó szerve, egyhangúlag az alábbi határozatot fogadta el:

- Az UTE közgyűlése megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Kúria a címerperben megváltoztatta a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletét.

- Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a belga többségi tulajdonos által önkényesen, jogellenesen megváltoztatott címer használatát a Kúria jogszerűnek tarja, az UTE közgyűlése a továbbiakban is ragaszkodik az 1885-ben alapított Egyesület tradicionális címeréhez.

- Az UTE közgyűlése továbbiakban is harcol a tradicionális címer megőrzéséért, és megerősíti, valamint felhatalmazza a klubigazgatót és az UTE vezetését, hogy minden lehetséges törvényes eszközt és megoldást használjon fel a tradicionális címer visszaállításáért.


- A közgyűlésen résztvevő 18 szakosztály, és több mint 4 ezer sportoló képviseletében megjelent küldöttek az egész UTE család nevében egységesen felszólítják az Újpest 1885 Kft. vezetését, hogy tisztelje a hagyományokat, álljon el a jogsértéstől és állítsa vissza a hagyományos címert.

Képek

Budapest Open című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41