Dátum: 2020 szeptember 18. (péntek) | Diána

hírek

Az UTE Baráti Kör hagyományos borvesenye

Klub szakosztály 2019-11-14

Az UTE Baráti Kör tagjai megtartották az  immár hagyományosnak mondható borversenyüket.

Beszámolójukat az eseményról itt olvashatják:

"Tegnap este megtartottuk a hagyományos évi borversenyünket. Az Idei nyertes borunk az „Újpesti Torna Egylet 1885” nevet fogja viselni.

Szoros „küzdelemben”, 0,5-2 pontos különbségekkel, a 11 féle rozé és vörös borok közül az első díjat.a villányi Bock pincészet Porta Géza/selection bora nyerte.

A 3 tagú szakértőnek, akik zsűriztek dr. Dutka Antal Borászmesternek, Dr. Kádas Lajos a Kereskedelmi és Vendéglátóipai egyetem nyugdíjas dékánjának valamint dr Hollósi Antal sebésznek, megköszönjük közreműködésüket.

Jelen voltak ismert legendáink közül: Göröcs János, Kellner Jenő, Juhász Péter, Borbély László, Sarlós András, Tóth András a Baráti Kör vezetője és több régi újpest drukker.

A nagyon jó hangulatú esténket Lebovits György, tagunk, örökítette meg az alább látható képeken.

Hajrá UTE! Hajrá Lilák!

Az UTE nevében Tóth András a Baráti kör vezetője, és Kun Györgyi Baráti Kőr vezetőségi tagja, Trakperger Árpád UTE szervezési igazgató köszöntötte a vendégeket.

Köszöjük a villányi borászoknak: Maul Zsoltnak, a Kecskés Borászatnak, a Szende Borászatnak, Günzer Tamásnak és Zoltánnak és a Bock borászatnak a versenyre feljánlott borokat.

Magköszönjük Bakos Mónikának a Polgárcentrum vezetőjének, Béres Zsuzsinak és a Bródy Gimnázium, tanulóinak odaadó segítségüket."

 

 

 

 

Képek

2019.évi Karate Magyar Bajnokság című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41