Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

A Sportfaktor is kiáll az UTE mellett

Klub szakosztály 2019-05-31

Az alábbiakban olvashatják a www.sportfaktor.hu oldal közleményét:

 

CÍMERÜGY: EDDIG ÉS NEM TOVÁBB – SZERKESZTŐSÉGI KÖZLEMÉNY!

Az Újpest FC továbbra is az emblémát viseli a mezén a címere helyett. Ameddig ez így lesz, addig nem foglalkozunk az Újpest FC híreivel. 

Több olyan esetet is láttunk már, amikor egy-egy klub valamiféle vélt, vagy valós sérelem miatt megsértődött és nem nyilatkozott, nem adott információkat a szerkesztőségeknek. Volt így a Ferencváros és az Újpest is az elmúlt évtizedekben. 

Magunk részéről most fordítunk egyet a helyzeten: ameddig az Újpest FC, a jogszabályoknak és a szerződéseknek megfelelően nem állítja vissza az eredeti címerét, csak a csapat bajnoki mérkőzéseinek és kupamérkőzéseinek eredményeit közöljük. Ezen felül semmiféle információt nem adunk közre az Újpest FC-vel kapcsolatban. 

Amennyiben a csapatot működtető gazdasági társaság visszaállítja az eredeti állapotot, vagyis visszaveszi a hagyományos címerét, természetesen nyitottak leszünk arra, hogy teret adjunk a klub további híreinek is. 

Tudjuk a helyünket a sportoldalak piacán, ismerjük a trendeket is, de bízunk benne, hogy nem maradunk a kezdeményezésünkkel egyedül. Az Újpest a legidősebb, még ma is létező magyar sportegyesület. Egyike a magyar sport patinás klubjainak, nem lehet gúny tárgya, nem lehet külföldi milliárdosok játékszere. 

Reméljük hamarosan lesznek nálunk is újpesti hírek, de ameddig embléma szerepel a címer helyén, addig erre semmi esély. Mi így is kiállunk a magyar sport hagyományai mellett!

Kecskés István
főszerkesztő

(forrás: http://www.sportfaktor.hu/2019/05/30/cimerugy-eddig-es-nem-tovabb-szerkesztosegi-kozlemeny-/49093/?fbclid=IwAR0HS83rNz9B-3gHQ-whiQ1Wyx6lO6uxFSjc5yzFVsqmHcnKKmvS1ylZKcM)

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41