Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

1300 gyereket ajándékoztunk meg Mikulás alkalmából!

Klub szakosztály 2017-12-06

Már ötödik alkalommal rendezte meg az UTE a negyedik kerületi iskolák részére a „Várjuk az UTE Mikulást” című rendezvényét.
Az eseményt az UTE Jégcsarnokában rendezték meg. Az itt készült képeket IDE kattintva lehet megtekinteni!

Ebben az évben csúcsot jelentett a gyerekek létszáma a Mikulás ünnepségen. 12 iskola (Halassy, Csokonai, Bene, Szigeti, Lázár, Bajza, Megyeri, Karinthy, Szigeti, Károlyi, Pécsi, Szent János, UTE Torna és Labdarúgó szakosztály,) összesen kb: 1300 gyermek vett részt az ünnepségen, tehát telt házzal köszöntöttük az UTE Mikulást.

A gyerekeket az iskolákból az UTE autóbusszal szállítottuk ki a Megyeri útra és vissza, testnevelők vezetésével. Elsőként Trakperger Árpád Szervezési Igazgató köszöntötte a gyerekeket az UTE részéről, majd Dr. Zsigmond Barna Pál Alpolgármester úr is nagyon boldog ünnepeket kívánt a kilátogatóknak.

Ezt követően a gyerekek az UTE Korcsolya Szakosztályának közel 40 perces műsorát tekintették meg Vedres Noémi edző irányításával. Az előadásban fellépet a Mikulás is, aki nagyszerű korcsolyabemutatójával szórakoztatta a gyerekeket, majd a produkció végén jelt adott a krampuszainak, és kiosztották a gyerekeknek a kis mikuláscsomagot.

Az iskolák tanulói boldogan mentek vissza a "sulikba", ahol elmondhatták, hogy találkozhattak az UTE Mikulással is.

Köszönet a pedagógusoknak a gyerekek vezetése miatt, köszönjük meg az UTE-nak és Trakperger Árpádnak az igényes, jól szervezett mikulás rendezvény lebonyolítását.

HAJRÁ UTE!

Képek

2019.1.13 UTE - Csíkszereda című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41